Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2008  1. .......................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  2. msmPAINT

Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2008

things i ve found-things i ve lost


Το "παιδικό". Αυτό που δεν έχει άλλες αξιώσεις χώρια από το να παίζει και να ικανοποιεί την περιέργεια. Οι τέχνες οι ενηλικιωμένες το έχουν απωλέσει από καιρό. Η ιδρυματοποίηση να ναι καλά.


O "infantil". esto que no ten mais ambicao salvo de jogar e satisfazer a curiosidade. Faz tempo que as artes adultas o perderam. Gracas ao intitutionar.

Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2008

EΛΕΝΗ


dada is back


koklikot

koklikot
anda torta
abana se toda
e
de repente
salta do quadro!

online radio

http://www.radiophototropic.gr/

www.radiophototropic.gr

Reparado


check out this page. it has all kind of experimental art projects.
http://www.ubu.com/

www.ubu.com

uga buga lives here

DEAD HEAD
WALKING-TALKING
MAN KIND
CAN FIND
A "BUBU"
A FUCKING "BUBU"
A FUCKING "UGA BUGA BUBU"
MACHINE
TO RIDE
CRAZY

BURN

-BURN DOWN: BURN COMPLETELY
-BURN OFF: REMOVE BY BYRNING OR SIMILAR PROCESS
-BURN OUT: LOSE ENTHUSIASM AND ENERGY TO CONTINUE IN A DEMANDING JOB

Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2008

Η τέχνη στα σκουπίδια και το ανάποδο.

τέρμα τα φωτεινά και καθάρια χρώματα. τέρμα πια με τη διακοσμητική ζωγραφική και τα φέρετρα κάδρα. ήρθε η ώρα να μιλήσουν οι σάπιοι τοίχοι και τα γκρεμίσματα, οι τσιμεντένιες προσόψεις και οι σωροί των σκουπιδιών. αποτσίγαρα, σκισμένες αφίσες, κομματια σοβάδες. εγκατάλειψη και βία. ένας κόσμος θαμπός λίγο μετά την πυρκαγιά. ερείπια που αγκαλιάζονται απ το χρόνο, που γερνούν και μαραζώνουν σε πείσμα της λευκής και ασπιλης εποχής. ρεαλισμός του κώλου σαν να λέμε."καταλαβαίνεις μικρή μου", "ανθρώπινο, πολύ ανθρώπινο"...(Αndre Spire)
θα μου πεις βέβαια, ματαιοπονώ και απομονώνομαι, καθότι ο κόσμος είναι μαθημένος να διαβάζει αλλού τις αρετές ενός ευτυχισμένου βίου, και έχει αποφασίσει να μετράει τη χαρά με γνώμονα τον καναπέ, την κούρσα και τα "καλά λεφτά". το έχω υπόψιν μου. και το σκέφτηκά καλά να αλλάξω τροπάρι και να μιλάω και εγώ την καθωσπρέπει γλώσσα των πολλών, πλήβείων και ευγενών. έλα όμως που το μάτι πέφτει μόνο του στη σαβούρα, την ανέχεια, το θάνατο. θα ταν ντροπή να κάνω τον τυφλό και αόμματο, έτσι δεν είναι. σαν να το παράκανα όμως με τον μονόλογό μου. πρέπει να σε αφήσω να μιλήσεις και να μου πεις και εσύ τι σκέφτεσαι και τι νομίζεις για "αυτό τον κόσμο τον καλό τον χιλιομπαλωμένο".
...ακόμα δεν έμαθα να ακούω...το παλεύω.

σε φιλώ και περιμένω τις λέξεις.

υ.γ. ΑΧΡΗΣΤΟ
ΑΣΧΗΜΟ
ΜΟΝΟ